13.3 C
Lloret de Mar

Oberta la convocatòria per participar a la 24a edició del concurs internacional MontPhoto

Hi ha novetats, com l'augment del nombre de premis o la presència d'una empresa que certificarà que cap fotografia hagi estat manipulada per programes informàtics.

Menció d'Honor a MontPhoto 2019
Menció d'Honor a MontPhoto 2019

Darreres Notícies

MontPhoto obre la convocatòria per participar a la 24a edició. El concurs internacional de fotografia de natura està destinat a fotògrafs amateurs i professionals de tot el món i cadascun podrà presentar, com sempre, fins a un màxim de 25 imatges, entre les diferents categories.

Enguany, el certamen arriba amb novetats. La més important és l’augment del nombre de premis. El president de MontPhoto, Paco Membrives, destaca que la intenció és que l’esdeveniment sigui més atractiu i reconeix que aquest fet els ha suposat un esforç considerable.

Una altra de les novetats és que, per primera vegada, comptaran amb una empresa que certificarà que cap de les fotografies hagi estat manipulada per programes informàtics. Es tracta d’un mètode innovador que no es fa servir en altres certàmens similars.

Hi haurà diferents categories: Muntanya, Naturalesa, Tècnica, Denúncia i Art. Entre les imatges seleccionades pel jurat, es repartiran premis en metàl·lic i espècies per un valor superior als 37.000 euros.

El Festival MontPhoto se celebrarà, com sempre, a Lloret de Mar, els dies 2, 3 i 4 d’octubre. Paco Membrives considera que la destinació ha fet una aposta molt potent per aquest concurs i explica que han demanat a la Federació de Fotògrafs d’Espanya que avalin la candidatura de Lloret com un dels millors mecenes de la fotografia.

El Festival també arriba amb novetats importants, amb ponències amb professionals de gran prestigi, que es podran seguir amb traducció simultània, en castellà i anglès.

MontPhoto arriba a la 24a edició com un esdeveniment consolidat i de referència mundial en l’àmbit de la fotografia. En la passada edició es van presentar 12.000 imatges procedents d’autors de 60 països. Els interessats en participar-hi tenen temps de fer-ho fins al 30 d’abril. Tota la informació en aquest enllaç.

spot_img

El + Vist