17.2 C
Lloret de Mar
Un curs de català, el gener d'aquest any

Obertes, aquesta setmana, les inscripcions per als cursos de català que es faran d’abril a juny

La novetat és que en lloc de fer cursos intensius al maig, es faran cursos trimestrals d'abril a juny. Per fer la inscripció, cal adreçar-se a l'Oficina de Català.

Un curs de català, el gener d'aquest any

Darreres Notícies

Obertes les inscripcions per als cursos de català que es faran el proper trimestre. La novetat, tal com ha explicat la directora de l’oficina de Lloret, Cesca Cornellà, és que en lloc de fer cursos intensius al maig, es faran cursos trimestrals d’abril a juny.

El principal objectiu d’aquesta novetat és que els alumnes podran acabar qualsevol nivell en un sol curs. Tot i així, caldrà veure si l’inici de la temporada turística els permet acabar les classes.

L’altre motiu que ha impulsat a fer cursos trimestrals d’abril a juny és la voluntat del Consorci per la Normalització Lingüística (CPNL) d’unificar el calendari arreu de Catalunya, de manera que si algú comença un curs en un municipi, pugui seguir en una altra població sense problema.

Curs de català, el gener d’aquest any (Oficina de Català de Lloret de Mar)

A Lloret de Mar, els cursos que tenen més demanda són els que es fan entre l’octubre i el març. Tot i així, s’ofereixen fins a nou propostes de cursos inicials, bàsics, elementals i intermedis. El perfil dels alumnes és molt variat.

Les inscripcions estan obertes fins aquest divendres i les classes es faran de l’1 d’abril al 20 de juny. Cal posar-se en contacte amb l’Oficina de Català, situada al carrer Felicià Serra i Mont, número 15. També hi ha disponible un telèfon, el 972 36 18 34, i un correu electrònic: lloret@cpnl.cat.

Aquelles persones que no disposen d’un certificat de nivell oficial, poden passar una prova de col·locació, per saber quin és el seu grau de coneixements. Per fer-la, es recomana demanar hora prèvia.

spot_img

El + Vist