21.6 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions per als cursos als centres cívics a l’OIAC

Hi ha algunes novetats. Per exemple, en l’àmbit de manualitats, hi ha un taller de patchwork i un de découpage. També s’ha creat un curs d’iniciació al Facebook.

Curs al centre cívic
Curs al centre cívic

Darreres Notícies

Avui s’han obert les inscripcions per als cursos que l’Ajuntament organitza als diferents centres cívics del municipi.

Entre l’oferta, hi ha algunes novetats, tal com ha apuntat el responsable dels centres cívics, Marc Carreras. Per exemple, en l’àmbit de manualitats, hi ha un taller de patchwork i un de découpage. També s’ha creat un curs d’iniciació al Facebook.  

Les propostes que tenen més demanda sempre són les relacionades amb la informàtica i amb els idiomes. En aquest sentit, es faran cursos d’anglès, francès, àrab, alemany i rus.

En total hi ha 25 cursos, entre pintura, manualitats, idiomes i noves tecnologies. Els tallers tenen diferents preus, que parteixen dels divuit euros. Els interessats han d’adreçar-se a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC), als baixos de l’Ajuntament.

A més, hi ha dues activitats gratuïtes: el curs de sardanes, amb en Fusano i en Jordi Rocas, i el cívic espai. Aquest últim és com “un calaix de sastre d’activitats” molt variades. Pel que fa a les propostes gratuïtes, les inscripcions es fan directament al centre cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist