16.5 C
Lloret de Mar
Carles Carbonell, als estudis

Obertes les inscripcions per als cursos que ofereix el Puntet per aquest trimestre

Són el de massatge, el d'iniciació al curtmetratge i el de monitor infantil i juvenil en el lleure. Per fer les inscripcions, cal adreçar-se al Puntet.

Carles Carbonell, als estudis

Darreres Notícies

El Puntet ja ha obert les inscripcions dels cursos que oferirà aquest inici d’any. Es tracta de tres propostes que, segons el tècnic de Joventut, Carles Carbonell, tenen força demanda: el de massatge, el d’iniciació al curtmetratge i el de monitor infantil i juvenil en el lleure.

El tècnic ha explicat que hi ha un curs que, igual que el de massatges, fa més de vint anys que s’ofereix i que s’ha hagut d’ajornar per problemes de salut del professor. És el de cuina.

El curs per aprendre a fer un curtmetratge amb el telèfon mòbil començarà el 23 de gener i es farà cada dimarts a dos quarts de nou del vespre, mentre que el d’iniciació al massatge es farà des del 25 de gener cada dijous a la mateixa hora. El preu de cadascun és de 18’50 euros, amb descompte per als usuaris del carnet Jove. Pel que fa al curs de monitors, es farà per Setmana Santa i el preu de 300 euros inclou l’estada a una casa de colònies. Per fer les inscripcions, cal adreçar-se al Puntet.

spot_img

El + Vist