15.8 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions per als cursos i tallers del Puntet

Les novetats són un taller de robòtica i un d'iniciació al còmic. A més, es faran el de cuina sense fum, el de massatges i el d'iniciació al curtmetratge i al 'Youtube'.

Primera edició del curs d'iniciació al curtmetratge
Primera edició del curs d'iniciació al curtmetratge

Darreres Notícies

El Puntet acollirà un taller de robòtica, com ja s’està fent al centre cívic del Rieral, i també un curs d’iniciació al còmic. Són les novetats d’aquesta temporada. Les inscripcions per a tota l’oferta s’han obert aquesta setmana.

El regidor de Joventut, Cristian Fernández, ha volgut matisat que es tracta de tallers senzills oberts a tothom, però que no s’obté cap títol en finalitzar-los. 

El regidor ha explicat que el taller de robòtica funciona molt bé al centre cívic i per això han decidit oferir-lo també al Puntet, mentre que el d’iniciació al còmic es recupera després de vint anys. L’oferta es complementa amb els cursos clàssics com el de cuina sense fum o el de massatges, que sempre són un èxit, i es farà la segona edició del taller d’iniciació al curtmetratge i al Youtube. Els preus són molt baixos, amb descomptes per als usuaris del Carnet Jove.

A més a més, també es farà el curs de monitors de lleure infantil i juvenil. Aquest, però, sí que és oficial, el preu és de 300 euros i s’obté el títol de monitor de la Generalitat.

Els interessats s’han d’adreçar al Puntet per demanar informació o fer la inscripció. Les places són limitades.

spot_img

El + Vist