10.5 C
Lloret de Mar
Primera edició del curs d'iniciació al curtmetratge

Obertes les inscripcions per als cursos i tallers del Puntet

Les novetats són un taller de robòtica i un d'iniciació al còmic. A més, es faran el de cuina sense fum, el de massatges i el d'iniciació al curtmetratge i al 'Youtube'.

Primera edició del curs d'iniciació al curtmetratge

Darreres Notícies

El Puntet acollirà un taller de robòtica, com ja s’està fent al centre cívic del Rieral, i també un curs d’iniciació al còmic. Són les novetats d’aquesta temporada. Les inscripcions per a tota l’oferta s’han obert aquesta setmana.

El regidor de Joventut, Cristian Fernández, ha volgut matisat que es tracta de tallers senzills oberts a tothom, però que no s’obté cap títol en finalitzar-los. 

El regidor ha explicat que el taller de robòtica funciona molt bé al centre cívic i per això han decidit oferir-lo també al Puntet, mentre que el d’iniciació al còmic es recupera després de vint anys. L’oferta es complementa amb els cursos clàssics com el de cuina sense fum o el de massatges, que sempre són un èxit, i es farà la segona edició del taller d’iniciació al curtmetratge i al Youtube. Els preus són molt baixos, amb descomptes per als usuaris del Carnet Jove.

A més a més, també es farà el curs de monitors de lleure infantil i juvenil. Aquest, però, sí que és oficial, el preu és de 300 euros i s’obté el títol de monitor de la Generalitat.

Els interessats s’han d’adreçar al Puntet per demanar informació o fer la inscripció. Les places són limitades.

spot_img

El + Vist