14.3 C
Blanes
Pessebre de la parròquia

Obertes les inscripcions per al concurs de pessebres a la llar

A més, ja es pot visitar la Ruta Pessebrista arreu del municipi i demà obre portes l'exposició de diorames a la capella dels Sants Metges.

Pessebre de la parròquia

Darreres Notícies

Ja es pot visitar la Ruta Pessebrista, que aquest any compta amb 28 naixements arreu del municipi, entre entitats, botigues, hotels i restaurants. Entre els punts de visita, hi ha l’Ajuntament, la parròquia de Sant Romà, el Casal Municipal de la Gent Gran, el centre sociosanitari i el parc de Sant Cristòfol. Qui hi estigui interessat, a més, pot consultar el mapa que es reparteix a les oficines de turisme.

També és visitable, a partir d’aquest dissabte, l’exposició de diorames a la capella dels Sants Metges, que arriba a la 42ena edició amb 14 naixements en miniatura. La mostra estarà oberta fins al 8 de gener.

El regidor de Cultura, Albert Robert, considera que és important mantenir tradicions com la del pessebre.

A més a més, com cada any, se celebra el concurs de pessebres a la llar. Les inscripcions encara estan obertes i el regidor anima tothom que hagi muntat pessebre a casa que s’hi inscrigui. Tots els participants rebran un petit obsequi com a agraïment per la participació, a banda dels premis que s’enduguin els millors pessebres. Els interessats en apuntar-se han d’adreçar-se a l’Ajuntament.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist