24.8 C
Lloret de Mar
Detall d'una parada de la fira del 2021.

Obertes les bases per participar a una fira de Sant Jordi “normalitzada”

La convocatòria s’adreça a establiments i entitats per tal que puguin posar parada el proper 23 d’abril al passeig Verdaguer.

Detall d'una parada de la fira del 2021.

Darreres Notícies

S’obren les bases per participar a la fira de Sant Jordi. La convocatòria s’obre a establiments i entitats, per tal que puguin posar parada el proper 23 d’abril al passeig Verdaguer.

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, assenyala que enguany, a diferència del 2021, no hi ha restriccions d’aforament al certamen i que esperen omplir el passeig amb motiu de la Fira del Llibre i la Rosa a Lloret.

Afegeix que “esperem un Sant Jordi normalitzat, convidem llibreries, floristeries, botigues i entitats a gaudir d’una fira que és important”.

Sant Jordi 2021
Sant Jordi 2021

El regidor afegeix que el 23 d’abril cau en dissabte i que, per tant, s’espera una gran afluència de visitants a la fira, inclosos nens i joves que -si cau entre setmana- són a l’escola.

Es fa, doncs, una crida a floristeries, llibreries, altres establiments i entitats sense ànim de lucre perquè formin part de Sant Jordi amb la seva parada.

Sant Jordi 2021
Sant Jordi 2021

La presentació de sol·licituds s’ha de fer de manera telemàtica, a través del web de l’Ajuntament, amb una instància genèrica. El termini de presentació de les instàncies finalitzarà el 17 d’abril.

spot_img

El + Vist