24.8 C
Lloret de Mar
Les noies a l'exhibició del juny

Obertes les inscripcions a natació artística amb l’objectiu de fer créixer aquesta modalitat

Les inscripcions es poden fer a la piscina, de dilluns a divendres, de 18.30 a 20.30 hores.

Les noies a l'exhibició del juny

Darreres Notícies

El Club Natació Lloret vol seguir fent créixer la secció de natació artística. Aquesta setmana s’han obert les inscripcions per a la nova temporada, tal com apunta la presidenta de l’entitat, Olga Valls, amb una proposta adreçada tant a nens com a nenes, tot i que de moment no tinguin cap nen.

Les persones interessades, hauran de passar una prova de nivell, ja que per practicar aquesta modalitat cal tenir unes nocions bàsiques de natació. L’edat mínima és de 6 anys.

Aquest serà el tercer curs en què l’entitat lloretenca comptarà amb la secció de natació artística. El club ja compta amb 45 noies que la practiquen i la intenció és créixer.

Com dèiem, les inscripcions s’han obert aquesta setmana. Els interessats en apuntar-se ho poden fer de dilluns a divendres a la piscina, de dos quarts de set de la tarda a dos quarts de nou.

Pel que fa al club, ja ho té tot a punt per a la sortida de pretemporada amb tots els seus nedadors a una casa de colònies. D’aquesta manera es prepararan per començar la nova temporada, amb els entrenaments a partir del 9 de setembre i les competicions a principis d’octubre.

spot_img

El + Vist