14.6 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions de la Marxa de les Ermites

Després de dos anys anul·lada per la pandèmia, la popular caminada del Xino-Xano es farà l’últim diumenge de març, el dia 27.

Sortida de la Marxa de les Ermites, al 2014.
Sortida de la Marxa de les Ermites, al 2014.

Darreres Notícies

Torna la Marxa de les Ermites del Xino-Xano. Després de dos anys anul·lada per la pandèmia, la popular caminada es farà l’últim diumenge de març, el dia 27.

Un dels membres de la penya del Xino-Xano, Miquel Joancomartí, assenyala que hi ha” moltes ganes” d’organitzar de nou la marxa.

El recorregut és l’habitual, el qual comença a la plaça de la Vila, passa per Sant Quirze, Alegries, l’Àngel, Sant Pere del Bosc, Santa Cristina i amb l’arribada a la platja gran.

Un recorregut de 18 quilòmetres, que passa per boscos i camins a tocar de la costa, que “és apte per a tothom i no presenta grans dificultats”.

Les inscripcions ja estan obertes, de manera presencial al Puntet o bé a través de la pàgina web runningcampus.com.

El preu de la inscripció és de sis euros si es fa prèviament i de deu, si es fa el mateix dia de la Marxa de les Ermites. Una caminada que, abans de la pandèmia, solia convocar entre 1.200 i 1.400 persones, tant de Lloret com de fora.

La convocatòria del proper 27 de març serà a les 8 del matí a la Plaça de la Vila i es recorreran els 18 km quilòmetres fins arribar a la platja gran, on hi haurà un esmorzar de pa amb tomàquet i botifarra.

spot_img

El + Vist