15.6 C
Lloret de Mar
La Masia de Can Saragossa, seu del SOM

Obertes les inscripcions dels cursos del SOM per al 2015

L’oferta formativa és variada. D’una banda, hi ha idiomes com rus, anglès i francès, i de l’altra cursos de coaching, tècniques de venda o xarxes socials aplicades a l’àmbit empresarial.

La Masia de Can Saragossa, seu del SOM

Darreres Notícies

Des d’aquest dilluns estan obertes les inscripcions per a la desena de cursos que ofereix el Servei d’Ocupació Municipal (SOM) en els primers mesos del 2015. L’oferta formativa és variada. D’una banda, hi ha idiomes com rus, anglès i francès, i de l’altra cursos de coaching, tècniques de venda o xarxes socials aplicades a l’àmbit empresarial. Totes les classes són gratuïtes però cal tenir en compte que les places són limitades.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, assenyala que a l’hora de programar els cursos tenen en compte les peticions dels empresaris i que aquests s’adrecen sobretot als veïns de Lloret. L’únic requisit és estar inscrit en el SOM.

En aquest primer semestre, s’espera arribar a 275 persones, amb les finalitats de “generar ocupació per als lloretencs, ajudar a qui vol impulsar el seu propi negoci i millorar les habilitats de qui ja està al mercat laboral“, exposa el regidor.

Les inscripcions s’han obert aquest dilluns. Es poden fer de forma presencial a la seu del Servei d’Ocupació Municipal o bé per internet, al web lloret.cat.

En un altre ordre de qüestions, aquest dilluns s’ha donat a Lloret de Mar el tret de sortida al programa “Joves per l’Ocupació”. Els usuaris són 10 persones d’entre 16 i 25 anys amb una qualificació baixa i que actualment no estudien ni treballen. Van ser escollits entre més de 40, principalment per la seva motivació i compromís en rebre aquesta formació específica en hostaleria, idiomes, protocol i atenció al client, entre d’altres. Jordi Orobitg destaca que és “imprescindible comptar amb la col·laboració del sector privat”, en aquest cas tres establiments hotelers on els joves hi faran pràctiques.

“Joves per l’Ocupació” s’adapta a les necessitats que han manifestat els establiments hotelers que col·laboren amb el programa, oferint una oportunitat a aquests joves.

spot_img

El + Vist