10.2 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions dels cursos d’idiomes i informàtica del SOM

Ara per ara, hi ha 250 persones apuntades.

-

Obertes les inscripcions en el Servei d’Ocupació Municipal (SOM) per dur a terme els cursos de formació en idiomes -anglès i francès orientats a l’atenció al client- així com per tenir coneixements bàsics d’informàtica (ACTIC), segons el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

Ara mateix hi ha 250 persones apuntades per fer aquests cursos d’idiomes i informàtica. Una xifra que evidencia, segons fonts municipals, que hi ha demanda per augmentar la formació laboral i més en un any marcat per la COVID-19.

Les classes, que s’allarguen 40 hores, s’adrecen a persones adscrites al SOM, tant si tenen ocupació com si estan a l’atur.

Els cursos del SOM es duen a terme d’octubre a desembre, són gratuïts i presencials, sempre que la situació sanitària ho permeti. Si no, seran telemàtics.

exterior del SOM a la masia de Can Saragossa
Exterior del SOM, ubicat a la masia de Can Saragossa.

Encara hi ha places disponibles. Les persones interessades poden formalitzar la inscripció online, a través del web lloret.cat, a la secció de Promoció Econòmica. Una altra opció és demanar cita prèvia i apuntar-se presencialment. Les classes comencen entre el 13 i 15 d’octubre.

- Publicitat -