13.1 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions dels cursos d’idiomes i informàtica del SOM

Ara per ara, hi ha 250 persones apuntades.

-

Amb veu pròpia – Busharaya Ali Hamad

Després de passar diversos estius a Catalunya -alguns a Lloret- amb el programa 'Vacances en pau', una conjuntivitis el va fer tornar a Lloret...

Els alumnes de batxillerat artístic de l’institut Coll i Rodés exposen a la Biblioteca municipal

És una mostra dels treballs de totes les assignatures artístiques de primer i segon de Batxillerat. Es pot visitar a la Biblioteca municipal fins al 6 de maig.

Reposicionar la marca Lloret de Mar i transformar les empreses de la destinació

S'han presentat fins a 14 projectes, que implementen la digitalització en el sector.

L’escola Esteve Carles se suma al Dia de l’Educació Física al Carrer

És una iniciativa d'àmbit estatal i pretén mostrar a tothom com és la nova educació física, que per lluitar contra el sedentarisme és més integradora, variada i divertida.

Ple Municipal 26 d’abril 2021

Recupera el debat del plenari corresponent al dilluns 26 d'abril de 2021. A continuació t’oferim l’ordre del dia, punt a punt. Una manera més accessible...

Lloret Jove amb el Cinema projecta al Teatre els curtmetratges de joves de la vila

Meraki Films va estrenar "MOLLY. The Strange Life of a Contemporary Artist", de Greoor Macoli, va projectar "Pilar", d'Aniol Oliver, que compta amb reconeixements...

Obertes les inscripcions en el Servei d’Ocupació Municipal (SOM) per dur a terme els cursos de formació en idiomes -anglès i francès orientats a l’atenció al client- així com per tenir coneixements bàsics d’informàtica (ACTIC), segons el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

Ara mateix hi ha 250 persones apuntades per fer aquests cursos d’idiomes i informàtica. Una xifra que evidencia, segons fonts municipals, que hi ha demanda per augmentar la formació laboral i més en un any marcat per la COVID-19.

Les classes, que s’allarguen 40 hores, s’adrecen a persones adscrites al SOM, tant si tenen ocupació com si estan a l’atur.

Els cursos del SOM es duen a terme d’octubre a desembre, són gratuïts i presencials, sempre que la situació sanitària ho permeti. Si no, seran telemàtics.

exterior del SOM a la masia de Can Saragossa
Exterior del SOM, ubicat a la masia de Can Saragossa.

Encara hi ha places disponibles. Les persones interessades poden formalitzar la inscripció online, a través del web lloret.cat, a la secció de Promoció Econòmica. Una altra opció és demanar cita prèvia i apuntar-se presencialment. Les classes comencen entre el 13 i 15 d’octubre.

- Publicitat -