Diumenge, 25 octubre 2020
17 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions dels cursos d’idiomes i informàtica del SOM

Ara per ara, hi ha 250 persones apuntades.

-

Nou pas transcendental per fer realitat el futur sociosanitari de Lloret

L'Ajuntament i la Generalitat han signat un acord aquest matí per garantir 48 places residencials públiques noves al nou centre.

S’amplia la campanya de vacunació contra la grip per la bona resposta ciutadana

Aquest any, pel context de pandèmia que vivim, és més important que mai que es vacuni el màxim nombre de persones possible.

Amb veu pròpia – Roser Ribas

La infermeria és una professió molt vocacional. Sempre ho ha estat, i potser ara encara més.

Optimisme i no defallir malgrat les dificultats, la ‘recepta’ de Ruscalleda i Roca en el fòrum de Lloret

No arronsar-se, sumar idees i seguir treballant fort malgrat les adversitats. Amb aquest missatge la reconeguda xef Carme Ruscalleda, vicepresidenta de l’Acadèmia...

L’Ajuntament millora quatre parcs infantils de Lloret

Estan ubicats als barris de Mas Baell i Can Ballell, a la urbanització de Lloret de Dalt i a la plaça del Doctor Adler. S'hi han destinat 80.000 euros.

Amb veu pròpia – Celia Novoa

Abans de la pandèmia vam tenir la sort de gravar una entrevista a 'Amb Veu Pròpia' per conèixer l'apassionant món dels vins.

Obertes les inscripcions en el Servei d’Ocupació Municipal (SOM) per dur a terme els cursos de formació en idiomes -anglès i francès orientats a l’atenció al client- així com per tenir coneixements bàsics d’informàtica (ACTIC), segons el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

Ara mateix hi ha 250 persones apuntades per fer aquests cursos d’idiomes i informàtica. Una xifra que evidencia, segons fonts municipals, que hi ha demanda per augmentar la formació laboral i més en un any marcat per la COVID-19.

Les classes, que s’allarguen 40 hores, s’adrecen a persones adscrites al SOM, tant si tenen ocupació com si estan a l’atur.

Els cursos del SOM es duen a terme d’octubre a desembre, són gratuïts i presencials, sempre que la situació sanitària ho permeti. Si no, seran telemàtics.

exterior del SOM a la masia de Can Saragossa
Exterior del SOM, ubicat a la masia de Can Saragossa.

Encara hi ha places disponibles. Les persones interessades poden formalitzar la inscripció online, a través del web lloret.cat, a la secció de Promoció Econòmica. Una altra opció és demanar cita prèvia i apuntar-se presencialment. Les classes comencen entre el 13 i 15 d’octubre.

Catalunya comença a aplicar el toc de queda avui a les 22 hores

El govern aprova la restricció de la mobilitat nocturna fins a les sis del matí. Els establiments hauran de tancar a les nou del vespre.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 26 d’octubre de 2020 (16:30 hores)

Aquest dilluns, 26 d'octubre, ple telemàtic de l'Ajuntament de Lloret de Mar.

Nou pas transcendental per fer realitat el futur sociosanitari de Lloret

L'Ajuntament i la Generalitat han signat un acord aquest matí per garantir 48 places residencials públiques noves al nou centre.
- Publicitat -