10.1 C
Lloret de Mar
Jugant a pàdel (Club Tennis i Pàdel Lloret)

Obertes les inscripcions per al Torneig de pàdel Autopodium

L'organitza el Club de Tennis i Pàdel Lloret el primer cap de setmana de novembre i està obert a tots els nivells, tant en categoria masculina i femenina com mixta.

Jugant a pàdel (Club Tennis i Pàdel Lloret)

Darreres Notícies

Atenció tots els amants del pàdel perquè ja s’han obert les inscripcions per al Torneig Autopodium que el Club Pàdel Lloret organitza el primer cap de setmana de novembre.

En concret, la competició es disputarà del 5 al 7 de novembre i tindrà un format de lligueta.

El torneig comptarà amb les categories A, B i C, tant masculina i femenina com mixta. El director del torneig, Fernando Alejo, remarca que la intenció és que tothom, tingui el nivell que tingui, pugui participar a la competició.

“És un torneig del club, molt familiar, dirigit als socis i a la gent del poble, i està obert a tots els nivells perquè tothom pugui jugar i gaudim d’un bon dia de pàdel”

Fernando Alejo

El preu de la inscripció és de 22 euros per als socis del club i 25, per a qui no sigui soci. Les persones interessades poden contactar amb algun membre del Club de Pàdel Lloret o bé dirigir-se a les instal·lacions de pàdel de la Piscina qualsevol dia a la tarda, de cinc a vuit.

spot_img

El + Vist