14.9 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions per als Corriols de l’Àvia del 20 de novembre

Organitza el Club Ciclista Lloret i la principal novetat d'aquesta edició és que tant la sortida com l'arribada es faran al Water World.

Els Corriols de l'Àvia del 2021 (Club Ciclista Lloret)
Els Corriols de l'Àvia del 2021 (Club Ciclista Lloret)

Darreres Notícies

S’han obert les inscripcions per participar en una nova edició dels Corriols de l’Àvia, que se celebrarà el 20 de novembre, amb l’organització de la Penya Ciclista de Lloret. L’entitat, recuperarà camins i corriols per a aquesta prova esportiva popular.

servicios profesionales jimenez

Hi haurà dues distàncies: una curta, de 26 quilòmetres, i una llarga, de 35. Un dels membres de la Penya Ciclista de Lloret, Jordi Figueras, explica que adequaran i netejaran camins i corriols per fer-hi passar als participants. A més, assenyala que la intenció és superar el 450 inscrits de la passada edició i arribar als 500 ciclistes.

“Recuperarem camins i corriols que no s’utilitzen, els netejarem. Aquest any volem arribar als 500 participants”

Jordi Figueras

La novetat més destacada d’aquesta nova edició és que la sortida i l’arribada es farà al Water World de Lloret de Mar.

“La novetat més destacada és que l’inici i el final es faran al parc Water World”

Jordi Figueras
cartell corriols

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de les xarxes socials de la Penya Ciclista de Lloret (aquí). El preu pels federats és de 18 euros, mentre que els no federats n’han de pagar 21.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de les xarxes socials de la Penya Ciclista de Lloret. El preu pels federats és de 18 euros, mentre que els no federats han de pagar 21.

spot_img

El + Vist