15.6 C
Lloret de Mar
Oficina SOM

Obertes les inscripcions per als cursos de formació del SOM

Oficina SOM

Darreres Notícies

A partir del mes d’octubre, comencen els cursos de formació per trobar feina que organitza l’Ajuntament de Lloret. Les inscripcions ja són obertes i es registra, com és habitual, força demanda per als cursos d’idiomes, sobretot per aprendre rus, i també per a les noves tecnologies.

El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) ofereix, a més, tallers específics per a persones d’edat avançada que estan a l’atur. Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, explica que s’adreça a “majors de 45 anys que no tenen feina, a qui se’ls donarà les millors eines per aconseguir una ocupació”. El SOM també ofereix formació a professionals que ja estan treballant. En concret, es destina a personal d’hostaleria i a autònoms que treballin “en cuina i cocteleria, per aprendre a fer tapes i còctels, i afegir un plus de qualitat al servei”.

Tots els cursos i talls que ofereix el SOM són gratuïts. Comencen el proper 2 d’octubre i tenen una durada trimestral.

En un altre ordre de qüestions, Orobitg, com a regidor de Turisme, ha volgut parlar de la fira que es duu a terme aquests dies a Moscou. La percepció que li arriba des d’allà, de part de representants lloretencs, és que el turisme rus ha patit una “sacsejada important, probablement ha existit una bombolla en què s’ha contractat més allotjament del que el mercat rus és capaç de nodrir”.

Orobitg afegeix que hi ha una “preocupació” evident entre el sector turístic rus, agreujada per “la conjuntura política“. Tot i així, el regidor assegura que la voluntat és seguir treballant amb aquest mercat i la resta, com sempre fa Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist