4.2 C
Blanes
La Piscina de Lloret, on es fan diversos cursos municipals

Obertes les inscripcions per als cursos esportius municipals

Les dels cursos sènior es poden fer de manera presencial o en línia, mentre que les dels cursos infantils, només en línia.

La Piscina de Lloret, on es fan diversos cursos municipals

Darreres Notícies

Avui s’han obert les inscripcions dels cursos esportius municipals. Les classes s’adrecen a totes les edats, amb especial atenció a infants i joves, així com a persones majors de 60 anys.

En el cas dels infants i joves, de 5 a 17 anys, destaquen els cursos de natació. Pel que fa als usuaris d’edat sènior, que són els majors de 60 anys, s’ofereixen diferents activitats, com natació, amb aquagym i assessorament aquàtic, a més de gimnàstica de manteniment, marxa nòrdica o ioga.

Les preinscripcions per als cursos sènior es poden fer de manera presencial, a la Piscina Municipal, o bé en línia, a www.piscinalloret.cat. En el cas dels cursos infantils, la preinscripció es tramita només en línia, també a través del web de la Piscina. El nombre de places és limitat i es respectarà l’ordre de preinscripció.

També cal destacar que, per als majors de 14 anys, es pot fer ús de les pistes d’atletisme, amb el carnet d’usuari del programa Corre-camina, gratuït per a les persones empadronades a Lloret.

Tota l’oferta es pot consultar en el llibret que ha editat l’Ajuntament i al portal municipal (on hi ha tota la informació al respecte). A banda dels cursos municipals, també es pot trobar el contacte dels clubs esportius de la vila i de les escoles que duen a terme activitats extraescolars.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist