Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Monells

Obertes les inscripcions per anar a Monells i visitar el Castell de Púbol amb l’Aurora

La sortida es farà el 23 de març i el preu és de 40 euros (que inclouen el desplaçament en bus, la visita guiada al Castell de Púbol i el dinar). Hi ha 25 places.

Monells

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Avui s’han obert les inscripcions per a l’excursió que organitza l’Aurora el 23 de març al poble de Monells, al Baix Empordà, amb una visita guiada al Castell de Púbol, on va viure Salvador Dalí.

El castell de Púbol (Gala – Salvador Dali Foundation)

El preu és de 40 euros, que inclou el desplaçament en bus, la visita guiada al Castell de Púbol i el dinar. Amb aquesta excursió, l’Aurora té ganes de conèixer un espai de molt d’interès i gran bellesa.

Les places per assistir a l’excursió són limitades. Els interessats poden fer la reserva des d’avui fins al 15 de març al Banc del Temps, al primer pis de la Biblioteca, dimarts i dimecres de 6 a 7 de la tarda, o divendres al migdia, de 12 a 1.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".