12.5 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions presencials per als cursos dels centres cívics

El tràmit s'ha de fer a l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC), situada a la planta baixa de l'Ajuntament. Alguns cursos ja estan plens.

Un taller de patchwork al centre cívic del Rieral
Un taller de patchwork al centre cívic del Rieral

Darreres Notícies

Aquesta setmana s’han obert les inscripcions presencials per als cursos que oferiran els centres cívics de Lloret al llarg dels propers mesos. El tràmit s’ha de fer a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC), situada a la planta baixa de l’Ajuntament.

Les inscripcions en línia es van obrir a principis de mes i, de moment, ja s’han omplert alguns cursos, com els de pintura, el de patronatge i el de patchwork. El regidor dels Centres Cívics, Cristian Fernández, explica que si en algun curs hi ha molta demanda en llista d’espera, s’ampliarà l’oferta.

Les inscripcions en línia encara es mantenen obertes. El regidor creu que les inscripcions a través d’internet aporten molts beneficis i cada cop tindran més pes, tot i que reconeix que encara cal reservar algunes places per a les peticions presencials.

El proper trimestre compta amb una 20a de propostes, entre manualitats, llengües i noves tecnologies. Una oferta molt variada, segons el regidor.

La majoria de cursos es faran al centre cívic del Rieral. El preu varia en funció del curs, amb descomptes per a jubilats i usuaris del carnet jove i preferència per a les persones empadronades.

spot_img

El + Vist