8.1 C
Lloret de Mar

Obre la 46a edició de l’exposició de diorames amb una dotzena de muntatges

Es pot visitar cada dia a l'Erol fins al 6 de gener. La mostra segueix totes les mesures de seguretat per la Covid-19.

L'exposició de diorames, a l'Erol (NRLL)
L'exposició de diorames, a l'Erol (NRLL)

Darreres Notícies

Avui obre portes l’exposició de diorames que celebra la 46ª edició. Hi ha una dotzena de muntatges, que es poden visitar cada dia fins al 6 de gener al local de l’Erol, a la parròquia de Sant Romà.

Per entrar a veure la mostra, caldrà seguir totes les mesures de prevenció necessàries per la Covid-19, com ara que l’aforament serà limitat i caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. El regidor de Cultura, Cristian Fernández, anima a tothom a visitar l’exposició.

El naixement a l'ermita de les Alegries (NRLL)
El naixement a l’ermita de les Alegries (NRLL)

Tal com ha dit el regidor, les portes estaran obertes cada dia, matí i tarda, d’onze a dues i de quatre a dos quarts de vuit, amb horaris especials per als dies destacats. L’horari al matí sempre serà el mateix, d’onze a dues. Però a les tardes, per exemple avui -que se celebra la Nit de Nadal– i la nit del 31 de desembre es tancarà abans, a les sis de la tarda. Mentre que els dies de Nadal i Cap d’Any a la tarda no s’obrirà.  

Un dels diorames exposats (NRLL)
Un dels diorames exposats (NRLL)

Seguim parlant de pessebres, perquè demà és l’últim dia per apuntar-se al concurs de pessebres a la llar. Es pot fer a través del correu electrònic [email protected] fins el dia 25 de desembre a les 23.59 hores.

Com cada any, hi ha dues categories: artística i popular. Aquest any, però, per les restriccions de la Covid-19 el jurat no podrà anar casa per casa per veure les creacions, de manera que els participants han de presentar dues fotografies: una del pessebre i una altra on es vegi l’autor amb el pessebre. D’aquesta manera, es podrà valorar qui són els guanyadors

I també avui és previst que es faci pública la Ruta Pessebrista, que marca on estan exposats els pessebres presentats a concurs per empreses i entitats.

spot_img

El + Vist