Dimarts, 2 març 2021
10.8 C
Lloret de Mar
Marcel Mauri

Òmnium Cultural de la Selva marítima es presenta aquest divendres amb Marcel Mauri

El vicepresident de l'entitat tancarà l'acte de demà, que es farà a les 20 hores al teatre municipal.

Marcel Mauri

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural, serà a Lloret demà al vespre per presentar la nova seu de l’entitat a la Selva marítima. Amb aquesta ja en suma 45 arreu de Catalunya, amb més de 133.000 socis. Marcel Mauri argumenta que és important tenir una gestora a la Costa Brava sud, ja que hi ha una elevada quantitat de socis amb ganes de treballar.

La presentació de demà permetrà conèixer els membres que formaran part del grup promotor i s’explicarà les tasques que es duran a terme, seguint la línia d’Òmnium Cultural.

Marcel Mauri serà l’encarregat de tancar la jornada amb una xerrada en què explicarà les línies de treball de l’entitat pels pròxims mesos, amb especial atenció al judici del president d’Òmnium, Jordi Cuixart, i de la resta de presos polítics.

L’acte, presentat per la periodista Fina Brunet, també comptarà amb l’actuació de l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes. Tot plegat serà demà divendres, a les vuit del vespre, al teatre municipal de Lloret.

Per assistir-hi cal inscripció prèvia. Es pot fer a través del formulari en línia disponible al web d’Òmnium.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica