24.7 C
Lloret de Mar
Els representants del sector ACAVe.

Optimisme entre les agències de viatges per Setmana Santa

El sector, conegut com a ACAVe, preveu un creixement de fins a un 15% respecte al 2022.

Els representants del sector ACAVe.

Darreres Notícies

Optimisme de les agències de viatges per aquesta Setmana Santa. L’associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVe) esperen uns bons dies per al sector, ja que les reserves s’han incrementat entre un 10 i un 15% respecte a l’any 2022.

Jordi Martí, lloretenc i president del sector, assenyala que se segueix la línia ascendent de l’any passat. Conclou que “és sorprenent, l’entorn econòmic no acompanya, però la gent vol viatjar, hi ha demanda i això és prioritza”.

En una nota de premsa, l’associació matisa que malgrat la inflació i la pujada de preus, especialment en el transport aeri, segueix creixent la demanda de viatges per part del mercat espanyol. Un mercat que tria, principalment, viatges a les capitals europees, escapades urbanes arreu de l’Estat i, sobretot, a la costa mediterrània, illes Balears i Canàries.

Pel que fa als mercats internacionals, França i el Regne Unit són els països que encapçalen la llista de més reserves per visitar l’Estat espanyol aquests dies. A més a més, s’espera una notable pujada del turisme provinent dels EUA.

En el cas de Lloret de Mar, segons Jordi Martí, la Setmana Santa està anant bé, equiparada a la del 2019, i amb bones perspectives per a l’estiu.

L’ACAVe està formada per unes 400 agències de viatges d’arreu de l’Estat.

spot_img

El + Vist