7.2 C
Lloret de Mar

El SOM organitza un taller per explicar els beneficis que aporta el ‘núvol’ a les PIMES

Es farà aquest divendres, de tres a cinc de la tarda, a l'Escola d'Adults. És gratuït i cal fer la inscripció prèvia al SOM.

Núvol
Núvol

Darreres Notícies

Què és el Núvol i quins beneficis ofereix a les empreses, especialment a les PIMES?Les respostes es donaran en un taller que es farà el proper divendres a Lloret de Mar. Núvol o Cloud és com es coneix el conjunt de serveis i recursos propis d’internet on es troben allotjades moltes aplicacions informàtiques gratuïtes que poden ser útils per als petits negocis. Conèixer, entendre i aprendre a utilitzar aquestes noves eines és fonamental per reduir costos, augmentar la productivitat i aprofitar el màxim el potencial del Núvol.

servicios profesionales jimenez

Xavier Garriga, un dels ponents del taller, subratlla que el Núvol permet emmagatzemar tota la informació –com dades o imatges- en un espai virtual. L’objectiu del taller, que és gratuït i es duu a terme el proper 25 de novembre, és presentar aquestes eines que poden ser interessants per al petit comerç.

El taller EINES AL NÚVOL DISPONIBLES PER A LA PETITA EMPRESA va a càrrec d’Adrià Bosch i Xavier Garriga, de l’empresa Software Girona, especialistes en creació i disseny d’apps, pàgines web i noves tecnologies.

Com la resta de sessions, es durà a terme de 3 a 5 de la tarda a l’Escola d’Adults. Per a més informació i reserva de places, contacteu amb el Servei d’Ocupació Municipal (SOM), al 972 34 97 15 o bé al mail [email protected]

spot_img

El + Vist