24.8 C
Lloret de Mar
Òscar García

Òscar García, nomenat cap operatiu de l’ADF de la Selva Marítima

Aquest nou càrrec li arriba després de quatre anys treballant a l’entitat com a Cap de Colla.

Òscar García

Darreres Notícies

Òscar Garcia és el Cap Operatiu de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de La Selva Marítima. Aquest nou càrrec li arriba després de quatre anys treballant a l’entitat com a Cap de Colla.

Entre les seves funcions hi haurà les de fer d’enllaç entre el coordinador comarcal, Enric Martínez, i els voluntaris de l’ADF. A més, haurà d’assegurar que totes les eines i vehicles de les instal·lacions funcionen correctament. El mateix Oscar Garcia es mostra molt agraït de poder desenvolupar aquesta nova tasca. Entre les principals accions que du a terme l’ADF, hi ha la vigilància i prevenció dels camins forestals, per tal que puguin ser transitables.

El nomenament d’Òscar Garcia com a Cap Operatiu s’ha vist necessari pel volum de feina i la diversificació de la mateixa que assumeix actualment l’Agrupació de Defensa Forestal de La Selva Marítima. Enric Martínez, coordinador, considera que Òscar Garcia és la persona idònia per a ocupar aquest càrrec per “la seva implicació i compromís, és dinàmic i estimat pels seus companys”.

L’Agrupació de Defensa Forestal, que cobreix l’àrea de Lloret, Blanes i Tossa de Mar, compta amb una 30a de voluntaris. Acaben de presentar un projecte a l’Ajuntament de Lloret per netejar les franges perimetrals de les urbanitzacions.

spot_img

El + Vist