6 C
Lloret de Mar
Pablo Carbonell

Pablo Carbonell porta a Lloret, aquest divendres, ‘El mundo de la tarántula’

La funció començarà a les nou de la nit. Les entrades valen 16 euros i es poden comprar pels canals habituals (Museu del Mar, el Puntet i pàgina web del teatre).

Pablo Carbonell

Darreres Notícies

Pablo Carbonell, un dels artistes més polifacètics del panorama artístic actual i una icona de la música espanyola, presenta aquest divendres a Lloret El mundo de la taràntula. La funció a la vila és l’estrena arreu de les comarques de Girona.

L’espectacle, a mig camí entre el monòleg i el musical, es basa en el nou llibre de memòries de Carbonell. Hi narra, amb franquesa però també amb el sentit de l’humor que el caracteritza, des de la seva infantesa fins als seus projectes més recents.

La música hi té un pes molt important perquè, segons ell, diu molt de les persones.

Pablo Carbonell explica que el títol de l’obra ve donat per l’anècdota d’una dona que, en lloc de parlar del món de la faràndula, parlava del món de la taràntula.

El mundo de la taràntula es representa aquest divendres, a partir de les nou de la nit. Les entrades valen 16 euros i es poden comprar pels canals habituals (Museu del Mar, el Puntet i pàgina web del teatre).

spot_img

El + Vist