14.6 C
Lloret de Mar

Paco La Voz & Bertran’s Show obren les barraques aquest dissabte després de la Trastukada

El concert començarà a les deu de la nit, després de la Trastukada. I, tot seguit, actuaran Els Amics de les Arts i Diversiones.

Paco La Voz & Bertran's Show
Paco La Voz & Bertran's Show

Darreres Notícies

Els lloretencs Paco La Voz & Bertran’s Show actuen aquest dissabte per la Festa Major de Sant Romà. Ho faran de teloners dels Amics de les Arts i Diversiones.

Marc Bertran ha explicat que el grup va néixer de manera informal en les Lloret Night Shopping i que, en veure que agradaven al públic, han anat fent concerts. En l’espesctacle, s’ofereix música, humor, monòlegs i, sobretot, moltes ganes de passar-s’ho bé. Tot plegat, amb un repertori variat i amb molta qualitat.

Després de Paco La Voz & Bertran’s Show, arriba un dels plats forts de la Festa Major d’aquest any: Els Amics de les Arts. La banda presenta el seu cinquè disc, Un estrany poder. Tot i així, un dels membres, Ferran Piqué, argumenta que, en tractar-se d’un dels últims concerts de la temporada, l’important serà fer un repàs dels seus grans temes.

I, per tancar la nit, pujaran a l’escenari Diversiones. Un grup que el regidor de Cultura i Festes, Albert Robert, fa temps que volia portar a Lloret. 

Els concerts són gratuïts i es fan a les barraques, situades a la plaça Germinal Ros, davant del teatre. Tot plegat començarà a les deu de la nit, després de la Trastukada. Recordem que els organitzadors de la Trastukada demanen a tots els participants que vagin vestits de verd. La festa començarà a les set de la tarda a la plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist