7.2 C
Lloret de Mar

La PAH assegura que els serveis jurídics ja preveien que no es cobrarien les sancions als bancs

La PAH demanarà explicacions demà a la Taula d'Habitatge i proposarà altres mesures a tenir en compte a banda de sancionar els bancs amb pisos buits.

Enric Bonmatí
Enric Bonmatí

Darreres Notícies

Davant l’anul•lació de les sancions que l’Ajuntament havia imposat a dues entitats financeres, la Plataforma d’Afectats per l’Habitatge de Lloret demanarà responsabilitats a la Taula d’Habitatge que se celebra demà dimarts.

servicios profesionales jimenez

Segons fonts municipals, un jutjat ha anul•lat les dues sancions imposades el 2015 per un defecte de forma. Però l’entitat assegura que els serveis jurídics ja preveien que les multes acabarien sense cobrar-se i, segons Enric Bonmatí, de la PAH, volen saber per què no van actuar amb temps.

Les dues multes que ara ha anul•lat el jutjat pujaven a 24.000 euros per a La Caixa i 12.000, per al BBVA. Dos imports que s’havien de destinar a lloguer social. Tot i així, per resoldre la problemàtica d’habitatge, Enric Bonmatí apunta que cal considerar moltes altres mesures que poden aportar resultats satisfactoris.

Per la seva banda, l’Ajuntament va anunciar que abans d’impulsar noves accions està a l’espera d’acabar el Pla Local d’Habitatge, que ha de marcar quants pisos buits tenen les entitats bancàries a Lloret. Un estudi que Bonmatí recorda que la PAH reclama des de fa anys.

En un altre ordre de qüestions, la PAH de Lloret s’ha adherit al pacte nacional pel referèndum, perquè els seus membres recorden que són demòcrates i estan a favor que el poble pugui escollir el seu futur.

spot_img

El + Vist