Dijous, 25 febrer 2021
9.4 C
Lloret de Mar
Cartell

La PAH organitza una ‘Botifarrada als Bancs’ aquest dissabte durant tot el dia

L'entitat vol recaptar fons, però sobretot donar-se a conèixer entre la població. Seran al passeig Verdaguer de 10 a 20 hores.

Cartell

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Lloret (PAH) organitza aquest dissabte el que ha anomenat una Botifarrada als bancsSerà una jornada popular en què, a través de la venda de botifarres, la plataforma pretén recaptar fons i, sobretot, donar-se a conèixer. Ho ha apuntat un membre de l’entitat, Enric Bonmatí.

La PAH es va crear a Barcelona el 2009 i la secció de Lloret va néixer dos anys després. Des d’aleshores, Bonmatí assegura que han fet molta feina i han ajudat a moltes persones, tot i que no és gaire optimista pel futur immediat i critica, per exemple, que el març de l’any passat l’Agència Catalana d’Habitatge de la Generalitat va informar que hi havia 219 pisos buits a Lloret; una xifra que Bonmatí creu que deu haver augmentat força en els últims mesos. En aquest sentit, opina que el principal problema és que els bancs no cedeixen els seus pisos per fomentar el lloguer social.

La PAH serà dissabte durant tot el dia, de deu del matí a vuit del vespre, al passeig Verdaguer.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.