16 C
Lloret de Mar

Panayotou ha començat el repte de recórrer 400 quilòmetres seguits

Alexandra Panayotou ha començat el repte de recórrer 400 quilòmetres seguits per les comarques gironines, sota el lema Running4Her. L’ultrafondista, que sovint entrena per Lloret i que compta amb el suport d’alguns lloretencs, va sortir ahir de la plaça del Vi de Girona i arribarà dissabte a la tarda a les escales de la Catedral de […]

Presentació del repte de Panayotou
Presentació del repte de Panayotou

Darreres Notícies

Alexandra Panayotou ha començat el repte de recórrer 400 quilòmetres seguits per les comarques gironines, sota el lema Running4Her. L’ultrafondista, que sovint entrena per Lloret i que compta amb el suport d’alguns lloretencs, va sortir ahir de la plaça del Vi de Girona i arribarà dissabte a la tarda a les escales de la Catedral de la mateixa ciutat, tot i que durant aquests dies passa per diferents municipis.

servicios profesionales jimenez

A través d’aquesta iniciativa, que fins ara no ha aconseguit fer cap dona, Panayotou vol posar de manifest els valors de la igualtat, la solidaritat i la justícia entre homes i dones. A més, arran d’aquest repte, l’ultrafondista crearà una fundació en benefici de les dones.

spot_img

El + Vist