Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
Paris Hilton

Paris Hilton actuarà a la discoteca Tropics de Lloret el 8 d’agost

La celebritat, coneguda arreu del món, punxarà música electrònica com a dj. Les entrades es posaran a la venda, com a molt aviat, una setmana abans.

Paris Hilton

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Paris Hilton vindrà aquest estiu a Lloret de Mar. Serà dilluns 8 d’agost. La celebritat, coneguda arreu del món, punxarà música electrònica com a dj a la discoteca Tropics.

Paris Hilton, presència constant en les revistes del cor, és hereva de la cadena d’hotels Hilton. Als seus 35 anys, acumula experiències d’èxit com a empresària, model, dissenyadora, cantant, actriu i, des de fa uns anys, DJ. Segons el propietari de la discoteca Tropics, Teddy Law, ha estat molt complicat aconseguir que vingui a Lloret.

Teddy Law ha explicat que el contracte d’una celebritat com Paris Hilton és molt complex i té alguns aspectes que criden molt l’atenció. Les entrades es posaran a la venda, com a molt aviat, una setmana abans.

Tot i que el contracte impedeix fer públic el que cobra per una sessió, diuen que a Paris Hilton li han arribat a pagar fins a un milió de dòlars.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.