5.7 C
Lloret de Mar
Prudenci Bertrana

El periodista i escriptor Ramon Solsona parlarà de Prudenci Bertrana al Casinet

La conferència, titulada 'El meu amic Prudenci Bertrana i els seus herois', es farà avui divendres, a les 20 hores, a la seu del Club Marina Casinet.

Prudenci Bertrana

Darreres Notícies

Prudenci Bertrana centrarà la xerrada que ha programat per aquest vespre el Club Marina Casinet. Per parlar-ne, ha convidat el periodista i escriptor Ramon Solsona, que titula la conferència El meu amic Prudenci Bertrana i els seus herois.

L’acte el motiva el 150 aniversari del naixement de l’escriptor que si bé està considerat gironí, és fill de Tordera. Segons Ramon Solsona, és un artista de les paraules que en el seu moment no va ser prou reconegut. Avui en dia, el ponent creu que la gran qualitat de l’autor està reconeguda pels experts, però considera que la seva obra és poc coneguda pel públic.

L’obra més coneguda de Prudenci Bertrana és Josafat, tot i que Ramon Solona en destaca també els seus contes. El ponent també ha explicat que Edicions de la Ela Geminada editarà tota l’obra completa de Bertrana en un volum de mil pàgines.

La xerrada que Ramon Solsona oferirà avui a Lloret se centrarà, especialment, en les descripcions que Prudenci Bertrana feia dels seus personatges més destacats. L’acte està programat per a les vuit del vespre, a la seu del Club Marina Casinet.

spot_img

El + Vist