19.2 C
Lloret de Mar
Muntatge fotogràfic del "Mulla't" d'aquest diumenge

La piscina recull prop de 30.000 metres nedats per la lluita contra l’Esclerosi Múltiple

La jornada solidària que va recaptar 221 euros per a investigar la malaltia i ajudar els afectats.

Muntatge fotogràfic del "Mulla't" d'aquest diumenge

Darreres Notícies

Prop de 30.000 metres nedats per la lluita contra l’Esclerosi Múltiple. Aquesta és una de les xifres assolides, aquest diumenge a la piscina de Lloret, amb el Mulla’t. La jornada solidària va permetre recaptar 221 euros per a investigar la malaltia i ajudar els afectats.

El director de l’equipament esportiu municipal, Ricard Salinas, assenyala que van venir cap a 100 persones -algunes d’elles, usuàries habituals de la piscina- que van permetre “doblar la participació, estem molt contents, per això col·laborem en esdeveniments com aquest o la Marató“.

L’objectiu de la campanya era doble. D’una banda, pretenia conscienciar la població sobre l’Esclerosi Múltiple, que afecta unes 7.000 persones a Catalunya i, d’altra banda, recollir diners per a la seva investigació. L’Esclerosi Múltiple és una malaltia neurodegenerativa del sistema nerviós central. Afecta el cervell, la medul·la espinal i els nervis òptics.

Arreu de Catalunya, més de 100.000 persones s’han capbussat aquest diumenge a 625 piscines per contribuir a la investigació de l’esclerosi múltiple en una nova edició de la festa solidària ‘Mulla’t’. La jornada ha aconseguit recaptar prop de 300.000 euros que aquest any es destinaran fonamentalment a la millora de les condicions laborals dels malalts. Segons el darrer estudi presentat per la Fundació Esclerosi Múltiple, prop del 80% dels malalts han de deixar el seu lloc de treball al cap de 10 anys de ser diagnosticats perquè les companyies no accepten les necessitats d’aquestes persones.

spot_img

El + Vist