19.4 C
Lloret de Mar
Can Font

Places plenes a les visites guiades d’aquest cap de setmana a Can Font

La inauguració és aquest divendres, dia de Sant Romà, i hi ha visites dissabte i diumenge; però després també es podrà visitar cada cap de setmana.

Can Font

Darreres Notícies

Ja han quedat plenes totes les visites d’aquest cap de setmana a Can Font, que s’inaugura demà, diada de Sant Romà. Es tracta d’un dels esdeveniments més esperats de la festa major d’hivern. De fet, la directora de la Unitat de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, ha assenyalat que esperaven omplir les visites i per això en van programar vàries.

El motiu de l’èxit, segons Anna Fuentes, és que la casa és una joia amb molts detalls que impacten. A més, és l’única casa d’indians pública que hi ha arreu de Catalunya.

Tot i així, les persones que s’hagin quedat sense plaça han de saber que podran visitar la casa a partir del proper cap de setmana, ja que la intenció de l’Ajuntament és oferir visites guiades cada dissabte i diumenge al llarg de l’any. Això sí, caldrà fer reserva prèvia al Museu del Mar (972 36 44 54) i el preu serà de cinc euros per persona.

La casa es va construir l’any 1878, i era del Conde de Jaruco. Un segle després, el 1980, l’Ajuntament la va adquirir amb la intenció de fer-hi un museu. Però aleshores l’edifici va acollir una escola de pintura. Finalment, Can Font –coneguda també com Can Comadran- quedarà oberta al públic perquè tothom pugui saber com era una casa indiana.

 

spot_img

El + Vist