20.3 C
Lloret de Mar
Els refugiats

La població coneix la situació dels refugiats de Síria, però falta sensibilitat i implicació

La Plataforma per la Pau i la Plataforma Stop Mare Mortum faran una concentració avui, a les vuit del vespre, a la plaça Pere Torrent.

Els refugiats

Darreres Notícies

Tot i que la població està conscienciada sobre la dura realitat que estan vivint els refugiats de Síria, falta sensibilització. Així ho opina Isabel Salanova, de la Plataforma per la Pau de Lloret, que aquest vespre ha convocat una concentració juntament amb la plataforma Stop Mare Mortum.

La trobada serà a les vuit del vespre a la plaça Pere Torrent i, tot seguit, es baixarà a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura per inaugurar una doble mostra.

Una part de l’exposició, titulada Vides refugiades, consta d’una seixantena d’il•lustracions d’artistes internacionals que han dibuixat rostres de la mediterrània amb una plantilla de base; mentre que l’altra part, la conformen les fotografies que la fotoperiodista Maro Kouri ha unit en el reportatge Seguint els passos de n’Asem, de Lesbos a Berlín.

Segons Salanova, aquest tipus d’activitats ajuden a apropar la problemàtica a la població, que sovint coneix els fets, però els veu com una cosa llunyana.

La concentració i posterior inauguració començaran a les vuit del vespre a la plaça Pere Torrent. L’exposició es podrà visitar a la Casa de la Cultura fins a l’1 d’abril.

spot_img

El + Vist