4.2 C
Blanes
Un acte del març

Podemos es presenta a les eleccions com a ‘En Lloret sí, se puede’

La previsió és fer un acte de presentació de la candidatura dilluns que ve. A Paulino Gracia l’acompanyen José Javier Gómez, Alícia Carrascosa, Thais Martínez i Miguel Jarra.

Un acte del març

Darreres Notícies

El Círculo Podemos ha aconseguit les 500 firmes per poder presentar-se a les eleccions municipals del 24 de maig, on s’anomena En Lloret sí, se puede. La candidatura l’encapçala Paulino Gracia, que reconeix que és una incògnita què passarà el 24 de maig, tot i que assegura que per ells el fet de presentar-se ja és un gran pas. I afegeix que, si no entren, seguiran treballant per Lloret.

El programa electoral de la formació consta d’un centenar de propostes, que es basen en la transparència, en la participació ciutadana, en apropar l’Ajuntament a la ciutadania i en la realització d’una exhaustiva auditoria econòmica al Consistori per veure si hi ha hagut malversació de fons. Sobre l’arribada de l’autopista, Paulino Gracia ha avançat que hi estan en contra.

En Lloret sí, se puede té previst fer un acte de presentació de la candidatura dilluns que ve. A Paulino Gracia l’acompanyen José Javier Gómez, Alícia Carrascosa, Thais Martínez i Miguel Jarra.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist