0.7 C
Lloret de Mar
Pol Avinyó, a Lloret

Pol Avinyó comenta l’òpera ‘Romeu i Julieta’ aquest dilluns a la tarda a la biblioteca

Una òpera que el Club de Lectura de Lloret anirà a veure el 19 de febrer al Gran Teatre del Liceu; val a dir que tant la xerrada d'avui com l'excursió estan obertes a tothom.

Pol Avinyó, a Lloret

Darreres Notícies

Atenció les persones a qui els agrada l’òpera o bé que tenen ganes de conèixer aquest món, perquè la biblioteca ofereix avui una xerrada per comentar l’òpera de Romeu i Julieta. Una òpera que el Club de Lectura de Lloret anirà a veure el 19 de febrer al Gran Teatre del Liceu; val a dir que tant la xerrada d’avui com l’excursió estan obertes a tothom.

El ponent serà el musicòleg Pol Avinyó, divulgador musical del Liceu. Maria Àngels Vàzquez, de la biblioteca de Lloret, apunta que des de l’any passat Pol Avinyó ha impulsat un interessant projecte per fer arribar l’òpera a tots els públics.

Al llarg del curs, a la biblioteca de Lloret es llegeixen i comenten tres òperes, dues de les quals es van a veure al Liceu. Això contribueix a fomentar les obres de la literatura clàssica.

Romeu i Julieta arriba al Liceu després de 32 anys d’absència, sota la direcció de Josep Pons, coprotagonitzada per Saimir Pirgu i Aida Garifullina, i en coproducció amb The Santa Fe Opera. Es tracta d’una versió que Pol Avinyó assegura que agradarà a tothom, fins i tot a aquells que no han vist mai una òpera.

La sessió d’avui a la Biblioteca comença a les set de la tarda. El comentari, com hem dit, es complementa amb una sortida al Gran Teatre del Liceu, a Barcelona, el proper dia 19 de febrer per veure Romeu i Julieta. Les persones interessades en anar-hi, cal que s’adrecin a la biblioteca entre avui i demà com a molt tard.

El projecte ha permès crear una bibliografia bàsica estructurada en tres apartats: òpera, història i crítica; compositors; i intèrprets. Hi ha llibres per a adults i per a nens, amb l’objectiu d’acostar l’òpera a tots els usuaris.

spot_img

El + Vist