24.8 C
Lloret de Mar
Presentació de la campanya

La Policia Local de Lloret se suma a la campanya que lluita contra el càncer infantil

Consisteix en la venda d'uns escuts impresos sobre fons negre i filets grocs que identifiquen la lluita contra el càncer infantil.

Presentació de la campanya

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret de Mar s’adhereix a una campanya que lluita contra el càncer infantil i que consisteix a vendre escuts solidaris. La iniciativa -que ha començat avui mateix i que porta per lema #pelsvalents– pretén recaptar fons econòmics per a un projecte a l’hospital de Sant Joan de Déu.

La campanya la van iniciar les policies locals de tres municipis: Caldes de Malavella, Sant Celoni i Hostalric. Fins al moment, s’hi han sumat 40 cossos de seguretat de Catalunya, entre ells, el de Lloret, segons ha explicat el regidor de Seguretat, Josep Lluís Llirinós.

L’escut és de fàcil col·locació. Porta una cola adhesiva al dors, que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D’aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles. Tot i així, moltes persones l’adquireixen per col·laborar amb la causa i se’l guarden de record.

Els escuts estan impresos sobre un fons negre i filets grocs que identifiquen la lluita contra el càncer infantil. A més a més, incorporen l’etiqueta #pelsvalents i dues ratlles negres com les que els antics guerrers es marcaven a la galta.

A partir d’avui, les oficines de turisme i la caserna policial venen els escuts solidaris al preu de 4 euros, que es destinen de manera íntegra al projecte Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center.

spot_img

El + Vist