13.7 C
Lloret de Mar
Nedant a la Piscina (Lloret Aigües Obertes)

Portes obertes a la Piscina pel Dia Mundial de l’Activitat Física

Les persones que no siguin sòcies i que vulguin provar les instal·lacions, avui podran accedir-hi durant una hora. Això sí, cal avisar amb temps perquè, arran de les restriccions per la Covid, l’aforament és limitat.

Nedant a la Piscina (Lloret Aigües Obertes)

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Avui es commemora el Dia Mundial de l’Activitat Física i la Piscina de Lloret s’hi suma obrint les portes a aquelles persones que encara no coneguin l’equipament.

El director de la Piscina, Ricard Salinas, remarca que l’esport és salut i cal lluitar contra el sedentarisme i les seves patologies associades.

Així doncs, avui durant tot el dia les persones que no siguin sòcies i que vulguin provar les instal·lacions, podran accedir-hi durant una hora. Això sí, cal avisar amb temps perquè, arran de les restriccions per la Covid, l’aforament és limitat.

La sala de màquines (Piscina de Lloret)
La sala de màquines (Piscina de Lloret)

I per aquells que tinguin interès en fer-se socis, gaudiran d’una promoció especial d’abonament: qui vulgui fer-se abonat, podrà realitzar el pagament del mes de maig i els regalaran el mes d’abril i la matrícula, sense cap tipus de permanència.

“Pel preu d’un mes podran gaudir de dos i s’estalviaran també la matrícula”

Ricard Salinas

A més a més, coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física, el gimnàs presentarà les noves coreografies de Body Pump, que és una de les activitats amb més èxit, i les classes de ciclisme indoor es faran amb música dels anys 80.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.