16.5 C
Lloret de Mar
Nedant a la Piscina (Lloret Aigües Obertes)

Portes obertes a la Piscina pel Dia Mundial de l’Activitat Física

Les persones que no siguin sòcies i que vulguin provar les instal·lacions, avui podran accedir-hi durant una hora. Això sí, cal avisar amb temps perquè, arran de les restriccions per la Covid, l’aforament és limitat.

Nedant a la Piscina (Lloret Aigües Obertes)

Darreres Notícies

Avui es commemora el Dia Mundial de l’Activitat Física i la Piscina de Lloret s’hi suma obrint les portes a aquelles persones que encara no coneguin l’equipament.

El director de la Piscina, Ricard Salinas, remarca que l’esport és salut i cal lluitar contra el sedentarisme i les seves patologies associades.

Així doncs, avui durant tot el dia les persones que no siguin sòcies i que vulguin provar les instal·lacions, podran accedir-hi durant una hora. Això sí, cal avisar amb temps perquè, arran de les restriccions per la Covid, l’aforament és limitat.

La sala de màquines (Piscina de Lloret)
La sala de màquines (Piscina de Lloret)

I per aquells que tinguin interès en fer-se socis, gaudiran d’una promoció especial d’abonament: qui vulgui fer-se abonat, podrà realitzar el pagament del mes de maig i els regalaran el mes d’abril i la matrícula, sense cap tipus de permanència.

“Pel preu d’un mes podran gaudir de dos i s’estalviaran també la matrícula”

Ricard Salinas

A més a més, coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física, el gimnàs presentarà les noves coreografies de Body Pump, que és una de les activitats amb més èxit, i les classes de ciclisme indoor es faran amb música dels anys 80.

spot_img

El + Vist