11.2 C
Lloret de Mar

Un possible cas de síndrome de Diògenes estaria darrere del greu incendi de Lloret

El veí que va resultar ferit de manera greu pel succés, que es va produir a casa seva, segueix ingressat a la cambra hiperbàrica de l’hospital de Sant Joan Despí.

Darreres Notícies

Un possible cas de síndrome de Diògenes estaria darrere del greu incendi de Lloret, que es va produir aquest dimecres a la matinada a la planta baixa d’un xalet. El veí que va resultar ferit de manera greu pel succés, que es va produir a casa seva, segueix ingressat a la cambra hiperbàrica de l’hospital de Sant Joan Despí.

Ho publica avui el Diari de Girona. S’apunta que hi hauria un cas de síndrome de Diògenes perquè els efectius d’emergències van trobar, al llocs dels fets, molts objectes i papers que haurien provocat la càrrega combustible perfecte per a les flames.

Segons l’Ajuntament de Lloret, la víctima, un home de 46 anys, estava en el circuit dels Serveis Socials. Afegeixen que s’està investigant la possibilitat que sigui un cas de síndrome de Diògenes i que estan pendents d’un informe del metge forense que determini l’estat mental de l’home ingressat.

spot_img

El + Vist