31.3 C
Lloret de Mar
Joan Margarit recitant

Presència de luxe

El poeta Joan Margarit serà aquí, a la vila, per a presentar el seu recull de poemes, titulat ‘Misteriosament feliç’. L’obra, editada l’any 2008, subratlla que ser feliç sempre comporta cert misteri. El mateix Margarit argumenta que “la felicitat no és una línia contínua, perquè apareix en uns moments donats sempre té un punt misteriós… […]

Joan Margarit recitant

Darreres Notícies

El poeta Joan Margarit serà aquí, a la vila, per a presentar el seu recull de poemes, titulat ‘Misteriosament feliç’. L’obra, editada l’any 2008, subratlla que ser feliç sempre comporta cert misteri. El mateix Margarit argumenta que “la felicitat no és una línia contínua, perquè apareix en uns moments donats sempre té un punt misteriós… la felicitat no va de cantó amb la claredat, la contundència o la lògica”.

El veterà i premiat poeta Joan Margarit exposa, amb un exemple, que “llegir una novel·la és com anar a un concert a veurè que toquen, en canvi, per llegir un poema, cal interpretar la partitura amb un instrument que ets tu, és la teva pròpia vida, ningú més no ho pot interpretar millor que tu”.

Margarit assegura que la poesia, juntament amb la filosofia, les arts i la música, són les eines que té la persona per poder afrontar els problemes i el dolor que comporta la vida. D’aquí la importància de cultivar les lletres a l’escola, per tal d’interessar els nens i joves.

El talent de Joan Margarit serà demà a Lloret. Presentarà la seva obra ‘Misteriosament feliç’ aquest dimart, a partir de les 6 de la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca.

spot_img

El + Vist