Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Cartell que anuncia la presentació

Es presenta la nova temporada dels ‘Dijous de l’Aurora’, amb públic consolidat

L'acte està previst aquest dijous, a la Biblioteca (20 hores).

Cartell que anuncia la presentació

Darreres Notícies

Avui hi ha jornada de donació de sang al Teatre

La campanya ha començat aquest dijous al centre cívic del Rieral, on es van recollir 50 donacions, set de les quals per primer cop, i 3 oferiments (donacions que per una raó o altre no es poden efectuar), a més d'una referència de donació de medul·la òssia.

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

Aquest dijous, les dones de l’Aurora presenten la nova temporada dels Dijous de l’Aurora, que arriba a la novena edició. Tenen lloc un cop al mes i consisteixen en activitats variades, com xerrades, presentacions de llibres i altres propostes. Enguany, hi ha canvi d’hora i totes les sessions, des de l’octubre fins al juny, començaran a les 19 hores.

L’objectiu és fomentar la participació de les dones en tots els àmbits de la vida, treballar per la igualtat de gènere en la societat i, de pas, analitzar la situació que tenen en l’actualitat. Per aquest motiu, s’ha presentat una programació farcida d’activitats, amb una gran varietat de propostes i tallers. Conxa Alférez diu que “és una temporada molt treballada que ens estem superant a nosaltres mateixes i estem molt il·lusionades”.

Des del col·lectiu fan una crida a totes les dones que tinguin interès en participar amb l’Aurora. Conxa Alférez explica que necessitem dones amb empenta i inquietuds, que vulguin col·laborar i fer-se sòcies. Cada dimecres, a les 7 de la tarda, l’Aurora es reuneix al primer pis de la Biblioteca. Totes les persones interessades poden venir, necessitem que ens ajudin”.

Aquesta serà la 9a edició dels Dijous de l’Aurora, una proposta que es considera consolidada, amb públic fidel. La presentació és aquest dijous, a partir de les 8 del vespre, a la Biblioteca. L’acte comptarà amb una intervenció ben especial a càrrec de La Caravana de les Arts, que estarà farcida d’humor i que servirà per amenitzar l’esdeveniment. Després, hi haurà un refrigeri.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".