12.2 C
Blanes
Xavi Marina fent paddle surf

La primera cursa de paddle surf de Lloret es disputarà aquest diumenge a Sa Caleta

Es tracta d'una modalitat esportiva en què el navegant fa servir el rem per avançar dins l’aigua mentre està de peu en una taula de surf.

Xavi Marina fent paddle surf

Darreres Notícies

La platja de Sa Caleta acollirà aquest diumenge una cursa de paddle surf, una modalitat esportiva en què el navegant fa servir el rem per avançar dins l’aigua mentre està de peu en una taula de surf.

Un dels organitzadors, el corredor d’ultrafons internacional Xavi Marina, ha explicat que es tracta d’una disciplina molt atractiva i fàcil d’aprendre. Per això la prova d’aquest diumenge compta amb una categoria per a debutants i una altra per a esportistes experimentats. Els participants s’han de portar el seu material, tot i que si algú no en té pot avisar l’organització i n’hi deixaran.

Aquesta serà la primera edició de la travessia, però la intenció és repetir-la cada any. La prova començarà aquest diumenge a les onze del matí i les inscripcions es poden fer el mateix dia dues hores abans o bé de manera anticipada per internet a la pàgina web de Costa Brava Sup Race. Els participants han de tenir mínim 12 anys i el preu és de 20 euros per als debutants i 25, per als experimentats.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist