16 C
Lloret de Mar

La primera edició del Zoom Tribute se celebra aquest cap de setmana

El festival de música electrònica, que comptarà amb quaranta hores seguides de música, es farà a la discoteca Shandi de Santa Susanna.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

El Zoom va ser un local d’oci nocturn ubicat al carrer Ponent, que del 1998 al 2010 va apostar per la difusió de la música electrònica. Ara la productora Alter Culture vol retre-li homenatge amb un festival que oferirà quaranta hores seguides de música. Serà aquest cap de setmana i es farà a la discoteca Shandi de Santa Susanna.

servicios profesionales jimenez

El director artístic del festival, Sergi Ribó, ha explicat que la idea va sorgir d’un antic client del Zoom i que la intenció és fer reviure una època a tots aquells que eren habituals de l’establiment.

Aquesta serà la primera edició, però sobre la taula hi ha la idea de convertir-ho en un festival anual de música electrònica a la Costa Brava.

El festival començarà aquest dissabte a les 10 del matí i posarà punt i final l’endemà a mitjanit. Per tant, seran prop de quaranta hores de música electrònica sense interrupcions.

A banda de l’oferta musical, el festival es complementarà amb un servei de restauració a través de food trucks, és a dir, furgonetes d’estil americà especialitzades en un tipus de gastronomia.

Les entrades valen vint euros i es poden comprar anticipadament per internet o bé a taquilla.

spot_img

El + Vist