19.7 C
Lloret de Mar
Daniela Guillén (Instagram)

Primera victòria de l’any per a Daniela Guillén

La lloretenca, que competeix en la categoria MX Femenina, va pujar a l’esglaó més alt del podi a la prova inaugural del Campionat d'Espanya de Motocross.

Daniela Guillén (Instagram)

Darreres Notícies

Daniela Guillén aconsegueix la primera victòria del 2022 en la prova inaugural del Campionat d’Espanya de Motocross. La lloretenca, que competeix en la categoria MX Femenina, va ser la més ràpida del cap de setmana i va pujar a l’esglaó més alt del podi.

L’esportista ha estat molt centrada al llarg del cap de setmana en les mànegues classificatòries, així com en les curses del dissabte i del diumenge. Així, les sessions preparatòries de la pilot de la Selecció Nacional de Motocross femení han tingut la seva recompensa.

La lloretenca ha afrontat aquesta primera prova del campionat estatal com a presa de contacte per posar la motocicleta a punt de cara a la primera cita internacional, que arriba aquest mateix cap de setmana. La cursa es disputarà a la localitat italiana de Manotva.

Daniela Guillén ha iniciat, així, un 2022 ple de reptes després de convertir-se, l’any passat, en la noia més jove en disputar un Campionat del Món

spot_img

El + Vist