11.9 C
Lloret de Mar
Passeig Marítim de Lloret de Mar

Procés participatiu a Lloret per millorar la mobilitat del passeig marítim

Fins al 17 de febrer tothom que vulgui pot fer arribar la seva proposta al Govern a través del web municipal.

Passeig Marítim de Lloret de Mar

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

L’Ajuntament ha obert un procés de participació ciutadana per millorar la mobilitat del passeig marítim. Una decisió presa arran de la bona acceptació que va tenir el tancament del trànsit rodat al passeig durant el desconfinament de la primavera.

En aquell moment, el Govern municipal va fer una prova pilot aprofitant les restriccions imposades per l’estat d’alarma. El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, explica que “vam veure que va tenir una acceptació ben gran i vam trobar un ús diferent que podíem fer del passeig marítim”, a banda del trànsit de vehicles.

Dona caminant pel passeig marítim durant el confinament
Dona caminant pel passeig marítim durant el confinament

La prova pilot es va allargar fins al setembre. Però ara es vol prendre una decisió definitiva i, per fer-ho, es vol tenir en compte l’opinió de tota la ciutadania. En aquest sentit, es faran unes sessions en línia específiques per al veïnat, els gremis i diferents sectors econòmics.

Fins al 17 de febrer tothom que vulgui pot fer arribar la seva proposta al Govern a través del web municipal. El regidor explica que ja hi ha moltes persones que hi han participat i la majoria es mostren molt sensibles amb la sostenibilitat.

La intenció és que després del procés d’entrada de propostes i la valoració per part dels serveis tècnics, es faci una votació entre el 8 i el 14 de març, oberta a tots els veïns majors de 16 anys.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.