5 C
Lloret de Mar
Exposició

Un projecte per transmetre als joves estudiants la importància de la protecció del medi ambient

Es tracta de l'exposició 'Imatges que inspiren', feta pels alumnes de 5è i l'associació Montphoto i que es pot visitar fins demà dijous al teatre municipal (de 17 a 20 hores).

Exposició

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Els alumnes de cinquè de Primària visiten fins aquest dijous Imatges que inspiren, l’exposició que han creat ells mateixos amb l’associació Montphoto. La mostra, ubicada al teatre municipal i inaugurada aquest dimarts, s’emmarca dins del pla de suport a l’educació en la conservació de la biodiversitat.

Les obres d’art que recull la mostra estan inspirades en el certamen de fotografia de natura. Tres alumnes de la Immaculada Concepció, la Mariona, la Itziar i la Lara, expliquen que van visitar l’exposició a la biblioteca, van triar una foto i van explicar què hi veien; aleshores, un cop a l’aula, van fer una obra d’art relacionada amb la foto.

A través d’aquest projecte, s’ha volgut transmetre als joves estudiants la importància de la protecció del medi ambient. El regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais, reconeix que el resultat ha estat sorprenent.

Una de les imatges amb què s’ha treballat és Cargando el futuro, de Joan de la Malla, que va rebre una menció honorífica i va obtenir el premi a la votació popular en el darrer certamen de Montphoto. El fotògraf barceloní s’ha mostrat sorprès per la gran varietat d’interpretacions que els alumnes han fet del seu treball.

Es pot gaudir de l’exposició Imatges que inspiren fins demà dijous, al teatre. Les diferents escoles la visitaran durant el dia, mentre que l’horari pel públic general és de cinc de la tarda a vuit del vespre.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.