16.4 C
Lloret de Mar
'Prometeu' (Sala Beckett)

‘Prometeu’ farà reflexionar els més petits sobre les normes, al Teatre de Lloret

L'espectacle d'aquest diumenge a la tarda només permetrà l'entrada als infants, mentre que els adults podran gaudir de la 'Guarderia de pares'.

'Prometeu' (Sala Beckett)

Darreres Notícies

Espectacle infantil aquest diumenge a la tarda al Teatre de Lloret. Una obra que no podem dir que sigui familiar perquè els adults que acompanyin els petits hauran de quedar-se a fora.

L’espectacle es titula Prometeu i va a càrrec de la companyia Agrupación Señor Serrano, amb el suport de la Sala Beckett i el Departament de Cultura de la Generalitat. Aquí a Lloret, se’n faran dues funcions diumenge a la tarda: a les cinc i a dos quarts de set.

Un dels creadors és Álex Serrano, que explica que a partir del mite de Prometeu reflexionen sobre les normes.

“L’espectacle reflexiona sobre les normes i ho expliquem a través del mite de Prometeu”

Àlex Serrano

El dramaturg argumenta que no deixen entrar els adults a la sala perquè no condicionin la mirada dels infants.

“Pretenem empoderar els infants i donar-los una mirada acrítica; un espectacle que fa moltes preguntes i intenta no donar cap resposta clara i evident”

Àlex Serrano

Prometeu s’adreça a infants de sis a onze anys. La història s’explica amb un narrador i amb ninotets que són gravats amb una càmera de vídeo i projectats a la gran pantalla.

Pel que fa als adults, ja hem dit que s’hauran de quedar fora de la sala, però La Caravana de les Arts els ha preparat l’anomenada Guarderia de pares, perquè passin una bona estona entretinguts.

“Volem que els acompanyants adults tinguin la sensació de treure el nen que porten dins amb aquesta guarderia”

Paco Moreno

Per participar a la guarderia, que és gratuïta, cal fer inscripció prèvia a través del web del teatre quan es comprin les entrades.

El preu de les entrades és de 8 euros, tot i que hem de recordar que hi ha el pack familiar que permet obtenir localitats per 5 euros a partir de les 4 entrades.

spot_img

El + Vist