30.1 C
Lloret de Mar
La Biblioteca Municipal, a la plaça Pere Torrent

Prop de 600 estudiants utilitzen la Biblioteca en horari nocturn

Els registres d’ocupació han estat de 82 alumnes per nit, de mitjana, per preparar els exàmens de finals de curs.

La Biblioteca Municipal, a la plaça Pere Torrent

Darreres Notícies

Prop de 600 estudiants van fer ús de la Biblioteca en horari nocturn per preparar els exàmens de final de curs. Els registres d’ocupació han estat de 82 alumnes per nit, de mitjana. Les sales d’estudi han estat en funcionament del 19 de maig al 16 de juny, de 21 hores a les 2 am.

La iniciativa tenia per objectiu facilitar als joves del municipi un lloc d’estudi per aquest període en què s’han dut a terme, per exemple, proves de selectivitat, treballs de síntesi o exàmens decisius per aprovar el curs.

El regidor de la Biblioteca, Jordi Sais, es mostra satisfet amb l’afluència que ha rebut l’equipament. Explica que “la valoració es molt positiva perquè la presència d’estudiants aquest semestre s’ha triplicat, això dóna raons per fer-ho el pròxim curs ja que la iniciativa ha estat molt ben rebuda pels alumnes de Lloret”.

A banda d’aquest període, des de la regidoria també es valora de manera positiva el pas dels estudiants al llarg de l’any.Jordi Sais destaca que hi ha dies en què “s’arriba a pics de 2.000 usuaris, tot i que l’ocupació mitjana és de 1.000“. Conclou que “és un dels equipament més utilitzats per la població i estem molt satisfets”.

Durant l’estiu la Biblioteca obre de dilluns a divendres, de les 10 a les 20:30 hores.

spot_img

El + Vist