4.6 C
Lloret de Mar

Prop de 2.000 veïns ja tenen el carnet del Museu Obert de Lloret de Mar

Permet l'accés gratuït als equipaments culturals de la vila.

L'alcalde i els regidors, els primers en obtenir el carnet del MOLL
L'alcalde i els regidors, els primers en obtenir el carnet del MOLL

Darreres Notícies

Prop de 2.000 veïns i veïnes tenen ja el carnet del Museu Obert de Lloret, que permet l’accés gratuït als equipaments culturals de la vila. Fins a l’últim recompte, s’han demanat 1.907 carnets: 1.232 dels quals s’han tramitat a través de l’aplicació Lloret Smart i 675 s’han fet de manera física, a la Masia de Can Saragossa.

servicios profesionales jimenez

Xavi Flores, regidor de Patrimoni Cultural, fa un balanç “molt positiu” d’aquestes dades. Assenyala que “després de la frenada durant el confinament, s’ha detectat un nou interés per obtenir el carnet”.

El carnet va entrar en funcionament el passat mes de febrer i ofereix la possibilitat d’entrar de manera gratuïta als Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, Can Saragossa, el Turó Rodó, Puig de Castellet i el Castell de Sant Joan.

L’indret que no permet accés lliure amb el carnet és la casa-museu de Can Font, que per les seves dimensions requereix visita guiada.

L’únic requisit que es demana per obtenir el carnet del MOLL és estar empadronat a Lloret. Es pot descarregar a través de l’aplicació Lloret Smart o contactant amb el departament de Patrimoni.

A banda del carnet, aquest estiu es constata la bona acollida de les visites guiades i teatralitzades en els jardins, al castell i en altres indrets de la destinació. L’Ajuntament parla “d’èxit”, amb totes les places plenes i seguint totes les mesures de prevenció.

spot_img

El + Vist