13.9 C
Lloret de Mar
L'alcalde i els regidors, els primers en obtenir el carnet del MOLL

Prop de 2.000 veïns ja tenen el carnet del Museu Obert de Lloret de Mar

Permet l'accés gratuït als equipaments culturals de la vila.

L'alcalde i els regidors, els primers en obtenir el carnet del MOLL

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Prop de 2.000 veïns i veïnes tenen ja el carnet del Museu Obert de Lloret, que permet l’accés gratuït als equipaments culturals de la vila. Fins a l’últim recompte, s’han demanat 1.907 carnets: 1.232 dels quals s’han tramitat a través de l’aplicació Lloret Smart i 675 s’han fet de manera física, a la Masia de Can Saragossa.

Xavi Flores, regidor de Patrimoni Cultural, fa un balanç “molt positiu” d’aquestes dades. Assenyala que “després de la frenada durant el confinament, s’ha detectat un nou interés per obtenir el carnet”.

El carnet va entrar en funcionament el passat mes de febrer i ofereix la possibilitat d’entrar de manera gratuïta als Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, Can Saragossa, el Turó Rodó, Puig de Castellet i el Castell de Sant Joan.

L’indret que no permet accés lliure amb el carnet és la casa-museu de Can Font, que per les seves dimensions requereix visita guiada.

L’únic requisit que es demana per obtenir el carnet del MOLL és estar empadronat a Lloret. Es pot descarregar a través de l’aplicació Lloret Smart o contactant amb el departament de Patrimoni.

A banda del carnet, aquest estiu es constata la bona acollida de les visites guiades i teatralitzades en els jardins, al castell i en altres indrets de la destinació. L’Ajuntament parla “d’èxit”, amb totes les places plenes i seguint totes les mesures de prevenció.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.