10.1 C
Lloret de Mar

Prop de 400 treballadors del sector turístic de Lloret han rebut la formació Covid

Han estat 10 sessions que s’han realitzat de manera virtual, en una actualització del Programa de formació Activa’t per la Covid-19, que es va realitzar l’any passat.

Una treballadora d'un hotel, aplicant les noves mesures al 2020 (Oriol Duran, El Punt Avui).
Una treballadora d'un hotel, aplicant les noves mesures al 2020 (Oriol Duran, El Punt Avui).

Darreres Notícies

Prop de 400 treballadors del sector turístic de Lloret han participat en el programa “La nova higiene”, de formació en protocols Covid. Han estat 10 sessions que s’han realitzat de manera virtual, en una actualització del Programa de formació Activa’t per la Covid-19, que es va realitzar l’any passat, segons el regidor del Pla Operatiu de Reconversió Turística, Cristian Fernández.

En aquesta ocasió, els treballadors han dut a terme les sessions aquest mes de juny, a través del pla gratuït de l’Ajuntament i Lloret Turisme.

SLIDEWEB Activat post Covid 04

El regidor destaca que les sessions han comptat amb informació general i també “específica sobre higiene”, per actuar amb garanties i minimitzar el risc de contagis per coronavirus “per a diferents àrees i departaments”.

Des del consistori destaquen la necessitat d’actualitzar la formació dels treballadors de Lloret en els protocols Covid.

“Tots en sabem que fa més d’un any, però la formació i l’actualització segueix sent molt important”

Jaume Dulsat

Lloret de Mar, per tant, segueix apostant per ser una destinació segura, on la formació continuada hi juga un paper rellevant.

spot_img

El + Vist