10.1 C
Lloret de Mar

Protecció Civil celebra la seva festa anual, com a un servei considerat essencial per al municipi

És la principal conclusió de la festa anual, que s’ha celebrat aquest dissabte al migdia, a la caserna municipal.

Darreres Notícies

Protecció Civil de Lloret és un servei essencial per al municipi. És la principal conclusió de la festa anual, que s’ha celebrat aquest dissabte al migdia, a la caserna municipal.

El cap del departament, Felip Carbonell, ha argumentat que “s’ha arribat a un punt en què són allò que espera la ciutadania”. Carbonell ha expressat que s’ha guanyat “el prestigi i la reputació del servei a causa de la bona resolució de situacions d’emergència que, sovint, són complexes”. Un exemple recent ha estat la situació de risc que es va viure en el transcurs del temporal Glòria.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, ha posat en valor les tasques de prevenció, coordinació i cohesió de tots els cossos de seguretat per garantir la celebració de qualsevol acte.

L’alcalde Jaume Dulsat considera que tot l’equip “s’ha guanyat la credibilitat” per la professionalitat i la solidesa en cadascuna de les seves actuacions.

A dia d’avui, Protecció Civil de Lloret compta amb una plantilla integrada per quatre funcionaris, una administrativa i una vintena de voluntaris que vetllen per la seguretat dels ciutadans del municipi. El regidor Sais ha remarcat que, de cara al futur, caldrà potenciar la formació de tot el personal, renovar el parc motor i, per últim, gestionar els recursos humans d’una plantilla que s’incrementa, sobretot, per part dels voluntaris.

L’acte, que també ha servit per reconèixer els mèrits i la trajectòria de diversos membres del col•lectiu, ha comptat amb l’assistència d’altres cossos de seguretat com, per exemple, Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, ADF, Guàrdia Civil, Informadors cívics i Policia Local.

spot_img

El + Vist