14.7 C
Lloret de Mar

Protecció Civil retira un abocador incontrolat a la zona de Cal Barraquer

Els agents busquen entre els materials trobats pistes que els ajudin a identificar als autors, per tal d’aixecar actes i obrir expedients sancionadors.

Les deixalles trobades en zona boscosa (Protecció Civil)
Les deixalles trobades en zona boscosa (Protecció Civil)

Darreres Notícies

Protecció Civil ha retirat un abocador incontrolat a Lloret de Mar. Es trobava a la zona de Cal Barraquer i aquests dies s’ha procedit a la seva retirada. Ara, el següent pas, és identificar els autors.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, explica que els agents busquen entre els materials que s’han dipositat en la zona pistes que els ajudin a identificar als autors, per tal d’aixecar actes i obrir expedients sancionadors.

“El que es fa és buscar dins del material que es diposita a l’entorn natural algun element que ens permeti identificar el responsable i aixecar la corresponent acta”

Jordi Sais

El regidor lamenta aquests actes incívics i demana més consciència per evitar situacions de risc, especialment en èpoques d’estiu, ja que es poden originar incendis forestals.

La brossa recollida a l'abocament incontrolat (Protecció Civil)
La brossa recollida a l’abocament incontrolat (Protecció Civil)

 “Cal lamentar aquest tipus d’abocaments perquè poden provocar danys irreparables en el nostre entorn natural i creiem que ha d’haver-hi una conscienciació més gran per part de la població”

Jordi Sais

Des del consistori, s’envia un missatge a la ciutadania perquè cuidi i respecti el medi ambient i eviti abocar materials de qualsevol tipus en zones forestals.

spot_img

El + Vist